locatie2
locatie1

In hartje zwolle

Café De Kuiperij is een modern ingericht café met een industrieel tintje. Je vindt het in het mooie historische centrum van Zwolle aan de Voorstraat. Het café dankt haar naam aan die familie Bekedam die het pand van 1878 tot 1914 in gebruik had als Kuiperij. Op de locatie werden bijna veertig jaar houten vaten en tonnen ambachtelijk gemaakt.

De Voorstraat, waar Café De Kuiperij aan is gevestigd, is een gezellige straat met veel horeca. In de zomer is de straat gevuld met terrassen en in de weekenden duik je hier het nachtleven in!

Locatie gebruiken

Wil je een feestje of borrel organiseren? Dan kun je terecht bij Café De Kuiperij. Dat kan ook voor proeverijen of evenementen. Voor meer informatie kun je even langskomen of contact opnemen met ons opnemen: [email protected].

Voor feesten

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een feestje om vieren. Je verjaardag bijvoorbeeld. Of je trouwdag, huwelijksfeest, jubileum op je werk of misschien met vrienden en vriendinnen gewoon een leuke thema-avond organiseren.

Voor proeverijen

Wat altijd leuk, gezellig en vooral lekker is zijn natuurlijk de proeverijen. Je kunt die zelf of samen met Café De Kuiperij organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een whiskyproeverij, bierproeverij, wijnproeverij of een proeverij van tapas en andere hapjes.

Voor bedrijven en organisaties

Wat is er leuker dan je vergadering in het gezelligste bruine café van boven de rivieren te houden? Of een heisessie in de Zwolse binnenstad. Zo leer je elkaar ook eens anders kennen.