locatie2
locatie1

In hartje zwolle

Café De Kuiperij is een modern ingericht bruin café met een industrieel tintje. Je vindt het in het mooie historische centrum van Zwolle aan de Voorstraat 13.

Bij ons in Café De Kuiperij heerst het gezellige huiskamergevoel. We houden van muziek, goede whisky’s, fijne bieren en lekkere wijnen. Je vindt bij ons zeker een drankje om van te genieten. Live muziek is een passie van ons. We hebben daarom regelmatig een goede band, zanger of zangeres te gast. Vaak een lekkere Bluesrockband maar zeker ook tribute-artiesten die zich toeleggen op de jaren 80, 90, rock of nederpop. In de zomer hebben we een heerlijk terras waar je kunt bijkomen van dagelijkse dingen.

Heb je de tassen vol na een dagje gezellig winkelen in de Diezerstraat en omgeving. Of heb je een stijve nek van het bewonderen van de historische panden. Of misschien heb je lekker over de markt lopen slenteren. Dan ben je toe aan genieten van een goed glas bier, whisky of wijn. Of gewoon een lekker bakje koffie of thee.
Dus dan kom je naar Café De Kuiperij.

Locatie gebruiken

Wil je een feestje organiseren? Dan kun je terecht bij Café De Kuiperij. Dat kan ook voor proeverijen of evenementen. Voor meer informatie kun je even langskomen of contact opnemen met Paul Reijntjes: paul@cafedekuiperij.nl.

Voor feesten

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een feestje om vieren. Je verjaardag bijvoorbeeld. Of je trouwdag, huwelijksfeest, jubileum op je werk of misschien met vrienden en vriendinnen gewoon een leuke thema-avond organiseren.

Voor proeverijen

Wat altijd leuk, gezellig en vooral lekker is zijn natuurlijk de proeverijen. Je kunt die zelf of samen met Café De Kuiperij organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een whiskyproeverij, bierproeverij, wijnproeverij of een proeverij van tapas en andere hapjes.

Voor bedrijven en organisaties

Wat is er leuker dan je vergadering in het gezelligste bruine café van boven de rivieren te houden? Of een heisessie in de Zwolse binnenstad. Zo leer je elkaar ook eens anders kennen.

Meer weten?

Kom langs bij Café De Kuiperij, Voorstraat 13 te Zwolle. Of stel jouw vraag via ons contactformulier.