een bruine kroeg waar gedanst mag worden!

Café De Kuiperij is het gezelligste bruin café van Zwolle, waar een fijn huiskamergevoel heerst. Van woensdag t/m zaterdag kun je hier terecht voor een lekker glas speciaalbier, mooie wijn of smakelijke bites.

In het weekend wordt de huiskamer omgetoverd tot een danscafé. Je danst dan op groovy eighties, stevigere nineties of je zingt mee met Nederlands grootste hits. Daarnaast hebben we maandelijks te gekke evenementen gepland staan. We zingen (Live)Karaoke, gaan los op de lekkerste hits tijdens Dansvoer en vieren dat iedereen zichzelf kan en mag zijn tijdens Voulez Vous! In de zomer hebben we een heerlijk terras waar je kunt vertoeven en je op je wenken wordt bediend.

Café De Kuiperij is ook erg geschikt voor een borrel, een receptie, een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis. Wij hebben ruimte voor ongeveer 100 personen. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar: info@cafedekuiperij.nl.

Een naam met geschiedenis

Café De Kuiperij is een modern ingericht café met een industrieel tintje. Je vindt het in het mooie historische centrum van Zwolle aan de Voorstraat. Het café dankt haar naam aan die familie Bekedam die het pand van 1878 tot 1914 in gebruik had als Kuiperij. Op de locatie werden bijna veertig jaar houten vaten en tonnen ambachtelijk gemaakt.

De Voorstraat, waar Café De Kuiperij aan is gevestigd, is een gezellige straat met veel horeca. In de zomer is de straat gevuld met terrassen en in de weekenden duik je hier het nachtleven in!